Kedvezmények, ajánlatok / COVID-19 hírek információk

Ez a szállás a koronavírus (COVID-19) helyzetre reagálva biztonságos és egészségügyi óvintézkedéseket tartalmaz. A koronavírus miatt (COVID-19) miatt a szállás óvintézkedéseket vezett be a vendégek és a személyzet érdekében.

2020 augusztus 23 

Tiroli Koronavírus Infó

 

  · 

Egy éjfélkor életbe lépett osztrák rendelet miatt hosszabb várakozással kell számolni az Ausztriába történő beutazáskor. A rendelet értelmében az átutazókat is regisztrálják a belépéskor. A szlovén-osztrák határon éjjel kialakult kaotikus állapotok miatt - közel 15 órát kellett várni - a karintiai tartományi vezető vasárnap délelőtt elrendelte a tranzitforgalom szúrópróbaszerű ellenőrzését: itt a várakozás időtartama remélhetőleg csökken. A rendelet egy könnyítést is tartalmaz: az Ausztria által rizikóterületeknek nyilvánított országokból (Szerbia, Románia, Horvátország,...) beutazó ingázók korlátozás nélkül léphetnek be Ausztriába: sem teszt sem karantén nem kötelező számukra.

 

 

 2020 szeptember 17.  ZIB

 

Korona virus Ausztriában:

SZIGORÍTJÁK AZ INTÉZKEDÉSEKET

Ausztriában a koronavirussal megbetegedettek száma sajnos továbbra is emelkedik. 

A kormánymost a további intézkedéseket és szigorításokat hírdet.

A zártkörű összejövetelek legfeljebb 10 főre korlátozódhat.

A vendéglátó helyeken az asztaloknál legfeljebb 10 fő tartozkódhat .

A szájmaszk viselésének a követelménye és kiterjesztése vonatkozik a vendégekre pl. amikor belépnek az étterembe. Ezen kívűl a szájmaszk kötelező használata kiterjed a piacokra,- hivatalos intézményekben,- irodákban,- gyógyszertárakban,-kereskedelmi és szolgáltató egységekben,- orvosi szektorban,- gyógyszertárakban,- bankokban ,- postahivatalokban.