keresés YouTube Facebook Instagram
A 8630 Mariazell, Morzingasse 2.. tel.: (00-43) 3882-3554, e-mail:
Jézus Szíve Társasága Korda Zarándokház
SJC Korda Pilgerheim
Igent mondok lelkinapok Tahiban
Facebook

Igent mondok lelkinapok Tahiban

2023.09.15.

“Az Úr veled van” Lk 1,28

2023. október 7-8 között személyes találkozásra, lelkinapra hívunk téged Tahiba, a Szív Lelkiségi Központba. A lelkinapok egyben ünnepnapok is: a Rózsafüzér Királynéjának ünnepe az imára indítja a szívünket, Magyarok Nagyasszonyának ünnepe pedig a Szűzanya oltalmazó pártfogására emeli tekintetünket.

Az együttlét során a résztvevő nőtársakkal korosztályos csoportbontásban (18-35 év, 35-60 év, 60+) veheted sorra a női lét ajándékait és küldetésedet a világban, megismerkedhetsz az Ignác-i szemlélődés gyakorlatával, egyéni imaidőben elcsendesedhetsz, vagy felkészülhetsz a szentgyónásra, szentmisére. A lelkinapon a csoportokat Balla Erika SJC, Suller Melinda SJC, Vincze Mónika és Békési Erika vezeti.

A kiscsoportos együttlét miatt korosztályonként 10-10-10 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Ha szeretnél a lelki hétvégén részt venni, az alábbi jelentkezési lapot legkésőbb szeptember 20-ig töltsd ki. Mivel a létszám korlátos, minél hamarabb érdemes jelentkezned. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, válaszlevélben értesítünk a részletekről.

 Jelentkezés: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfFBkbm.../viewform

Nagyon várjuk a találkozást!