keresés YouTube Facebook Instagram
A 8630 Mariazell, Morzingasse 2.. tel.: (00-43) 3882-3554, e-mail:
Jézus Szíve Társasága Korda Zarándokház
SJC Korda Pilgerheim
Facebook

Zarándoklat

Máriazell és környéke gazdag vallási és természeti értékekben, amelyek ideálissá teszik a zarándoklátogatásokhoz és a spirituális elmélyüléshez.

Néhány úticél és hely, 50 km-es vonzáskörzetében:

  1. Mariazell-Bazilikaút: Ezek az útvonalak Mariazellből indulnak, és a környező hegyekre vezet. A zarándokok megpihenhetnek a különböző kápolnáknál és kereszteknél, imádkozhatnak az út során.

  2. Mariazeller Wege: a környék zarándokútjai, - amelyek különböző nehézségi szinteken vezetnek a hegyekben és az erdőkben - közé tartozik a Mariazeller Wege "Maria, Hilfe der Christen" (Mária, a keresztények segítője) elnevezésű út is.

  3. MMariazell-Alpenstraße: Az Alpok lábainál húzódó útvonalakon sétálva a zarándokok megcsodálhatják a gyönyörű tájat és az erdők csendjét.

  4. Erlaufsee Zarándokút: Az Erlaufsee-tóhoz vezető zarándokút csodálatos természeti környezetben vezet, ahol a zarándokok csendes meditációra és elmélyülésre találnak.

  5. Mária- és Szent László Zarándokút: A közeli Waidhofen an der Ybbs városából indulva ez az út a vallási és történelmi érdekességekkel gazdagított zarándokutak kedvelői számára kínál élményeket.

  6. Sebastianikapelle és Dreifaltigkeitskapelle Zarándokút: Ezek a kápolnák is uticélok a csodálatos hegyi tájban, a zarándokok itt csendes elmélkedésre, imára találhatnak.

  7. Bergbaumuseum Zarándokút: A Mariazell-környéki bányászati múzeumhoz vezető út során a zarándokok megismerhetik a régi bányászati hagyományokat.

  8. Gemeindealpe Mária Zarándokút: Az útvonal vezet a Gemeindealpe nevű hegyre, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező vidékre.

... csak néhány példa a Máriazell környékén található lehetőségek közül.

Még ide kattintva talál úticélokat!