keresés YouTube Facebook Instagram
A 8630 Mariazell, Morzingasse 2.. tel.: (00-43) 3882-3554, e-mail:
Jézus Szíve Társasága Korda Zarándokház
SJC Korda Pilgerheim
Facebook

A város

Máriazell egy varázslatos alpesi település Ausztriában, mely híres a Boldogságos Szűz Mária tiszteletére épült kegytemplomáról. Az alpesi táj gyönyörűsége körülveszi ezt a helyet, amely tökéletes lehetőséget kínál a túrázás és a természetjárás szerelmeseinek is.

A környéken számos zarándokút hálózat található, amelyek lehetővé teszik a hívők számára a spirituális elmélyülést és a csendes gondolkodást. A kegytemplom központi szerepet játszik a város életében, és a Mariazell-i Szűz Mária kegykép a legfontosabb látványossága.

A település évente számos vallási ünnepet és eseményt rendez, amelyek vonzzák a zarándokokat és a hívőket. Emellett Máriazell számos múzeumot és kiállítást kínál, amelyek bemutatják a kegyhely történetét és a vallási hagyományokat. Az itt található múzeumokban értékes műtárgyak és relikviák is kiállításra kerülnek.

A téli hónapokban Máriazell az osztrák Alpok egyik síparadicsoma, ahol a síelés és snowboardozás lehetősége is adott. A sípályák modern létesítményekkel felszereltek és gyönyörű környezetben találhatók.

Az Alpok hegyei kiválóak túrázásra, akár télen is, hótalpakon. A természetjárás és a túrázás szerelmesei számos útvonal közül választhatnak a környéken.

A városnak emellett kiváló gasztronómiai kínálata van, ahol megismerhetjük az osztrák hagyományos ételeket. Az adventi vásárok és karácsonyi ünnepségek pedig különleges hangulatot teremtenek a téli hónapokban.

Máriazell egész évben vonzó úti cél, ahol a vallás, természetjárás és kulturális élmények egyszerre vannak jelen. A város vidéki varázsa és gyönyörű természeti környezete ideálissá teszi a pihenésre és feltöltődésre vágyók számára.

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének "együtt lenni" a természettel és egy olyan helyen pihenni, ahol a vallási és kulturális hagyományok és a spiritualitás is fontos szerepet játszanak ...